Langs deze weg wil ik me kort voorstellen aan de bezoekers van mijn website.

Mijn naam is Robert Buzink en in 1996 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf RCB Financieel. Ik ben opgegroeid als zoon van een slager en heb van kinds af meegekregen wat er zoal speelt in een MKB onderneming. Tijdens mijn jeugd heb ik als hulpje in de slagerij mijn eerste centjes verdiend.

Cijfers en resultaten werden aan de keukentafel ’s avonds besproken en dit heeft dan ook mijn interesse in financiën aangewakkerd.

Op latere leeftijd heb ik de financiële administratie dan ook tot mijn beroep gekozen. Ik ben begonnen met de boekhouding voor mijn vader en inmiddels verzorg ik deze voor mijn broer die de zaak heeft overgenomen.

Wat voor bedrijf u ook heeft, MKB klein of groot, stamrecht B.V., V.O.F., eenmanszaak (zzp’er) of holding, ik kan u ondersteunen op financieel-administratief gebied in de breedste zin van het woord.

Een zzp’er die net begint, ziet veel op zich afkomen en moet een hoop regelen.

Ik heb inmiddels verschillende zzp’ers begeleid bij de opstartfase van hun bedrijf en ook bij de doorgroei naar een B.V. in een later stadium. Van het ondersteunen bij het opzetten van uw bedrijf, het verzorgen van de boekhouding en salarisadministratie tot en met het verzorgen van uw belastingaangiftes, kan ik u van dienst zijn.

Als klant heeft u de keuze of u de administratie wilt laten uitvoeren op eigen locatie of dat ik deze voor u verzorg vanaf mijn locatie.

Ik onderscheid mij van de grote administratiekantoren door een persoonlijke benadering van mijn klant. Ik ben service gericht, kom mijn afspraken na, adviseer mijn klanten en denk met ze mee.

Kernwaarden:

–          betrouwbaarheid                           – bereikbaarheid

–          deskundigheid                                – accuratesse

–          punctualiteit                                     – kwaliteit

Deze tekst biedt een klein kijkje in wie ik ben en waar ik voor sta.

Op de website ziet u een overzicht van de diensten die ik aanbied en op mijn LinkedIn profiel  kunt u zien waar en waarin ik ervaring heb opgedaan als financial professional.

Het uit handen geven van de financiële administratie vraagt om vertrouwen en soms simpelweg om een klik tussen twee partijen.

U kunt mij benaderen per telefoon of mail, en uiteraard kunnen we elkaar ontmoeten voor een kennismakingsgesprek.